behandlertorvet_g8k7573
 
 

Klinikken

Efter 12 år er klinikken flyttet fra Fitness World på Grønløkkevej 9 til nye lokaler på Grønløkkevej 6K i Odense C. Du finder os ved Tvis Køkken i Odense C.

Vores nye klinik har flere behandlerrum og en træningshal samt lokalerne er fremtidssikres mhp. etablering af røntgenrum.

Klinikken er i gadeplan, og er indrettet handicapvenligt. På vores nye adresse har vi mange gratis parkeringspladser.

Klinikken liggende kun 150 meter fra letbane- og busstoppested i krydset mellem Grønløkkevej og Middelfartvej, som er et trafikknudepunkt i Odense C.


Om os

Behandlertorvet er en tværfaglig klinik der tilbyder udredning, behandling og genoptræning ved smerter og dysfunktioner i bevægelseapparatet.

Hos os er du sikker på at møde den højeste faglig kvalitet baseret på den nyeste forskning og kliniske retningslinjer.

Vores tværfaglige behandlerteam består af kiropraktor, fysioterapeut og massør samt IMS-akupunktur og shockbølgebehandling.

Vores behandlingsteam har særlige kompetencer indenfor ryg og nakke, hovedpine og svimmelhed, mor og barn samt idrætsskader og overbelastningsskader i over- og underekstremiteter.

Vores kiropraktorerne har henvisningsret til Rygcenteret og Idrætsklinikken ved Middelfart Sygehus.

Hvis dine gener ikke kan klares på klinikken, eller hvis der er behov for yderligere udredning, tager vi gerne kontakt med din egen læge.

Vi tilbyder vores tjenester til privatpersoner og virksomheder, klinikken samarbejder med de fleste private sundhedsforsikringer.

Vi tilbyder kort ventetid og fleksible åbningstider.