Man massaging a woman's neck


Massage er en vigtig behandlingsform mod generelle ømhed og spændinger i muskulaturen, samt har stor betydning for generel velvære, gennem at sænke stress og højne stresstolerancen.

Spændinger i muskulaturen kan opstå pga. forkert holdning, overbelastning på arbejde eller i forbindelse med sport, samt følelsesmæssige overbelastninger som stress, angst og depression.

Vores massøren tæt samarbejde med de øvrige behandlere i klinikken, og hvis der skønnes at du har behov for anden behandling, vil massøren hjælpe dig videre til den rigtige behandling i klinikken.


Hvordan virker massage?

Ved massage reducerer spændinger i muskulaturen ved øge mikro-cirkulation i de spændte områder, og ved større skader i muskler kan massage forkorte ophelingstiden og forebygge komplikationer.

Massage virke afspændende og smertedæmpende, blandt andet fordi berøringen stimulerer kroppen til at danne velværehormonet oxytocin, og mindske produktionen af stresshormonet cortisol.


Tilstande der behandles

Massøren behandler også smertetilstande hvor spændinger i muskulatur og forkortninger i bindevævet forårsager:

  • Rygsmerter
  • Bækken og hoftesmerter
  • Nakke- og skuldersmerter
  • Arm- og bensmerter
  • Hovedpine
  • Kæbe- og ansigtssmerter

 
Der findes mange forskellige former for massage og teknikker som vores massøren anvender, disse kombineres og tilpasses dig og din problemstilling.


Klassisk massage

Klassisk massage er en dybdegående massage af rask, der reducere ømhed og spændinger i muskulaturen, samt forbedre funktion af led. Massøren tager godt fat og virkelig ælter dig igennem.


Triggerpunktmassage

Triggerpunkter er spændte, sensible og smertefulde punkter i muskulaturen. På grund af disse forkortes musklerne, derved reduceres bevægeligheden og muskelfunktion omkring ledderne.

Massøren reducerer aktiviteten i triggerpunkterne ved at lave et tryk direkte på det ømme punkt i muskulaturen.


Bindevævsmassage

Bindevæv er en hinde, som omgiver alle vores muskler og knogler samt de indre organer. Musklerne er bundter af muskelfibre der holdes sammen af, og forbindes til knogleren af bindevæv.

Ved bindevævsmassage løsnes forkortninger i bindevævet, derved forbedres holdningen og dysfunktioner reduceres.


Sportsmassage

Ved sportsmassage er der fokus på at reducere spændinger og smerter i muskulaturen, som er opstået som følge af sport, arbejde eller fritidsinteresser.

Ved sportsmassage kombinerer de 3 forskellige teknikker, dvs. dybdegående klassisk massage samt triggerpunkt- og bindevævsteknikker.