Holdtræning

Synes du det kan være svært at holde motivationen oppe, når du skal træne derhjemme, så kan holdtræning måske være en løsning for dig.
Hos os er det en fysioterapeut eller kiropraktor, der leder holdtræningen, og der er højt fokus på kvalitet i bevægemønsteret fremfor kvantitet.

Alle kan deltage, men hvis du skal genoptræne efter en skade eller operation, skal du først til konsultation hos vores fysioterapeut for at få et bedre udbytte af træningen.

Holdtræning foregår i vores træningssal. Der er typisk 6 deltagere pr. hold, og du vil således få tæt opfølgning undervejs, samtidig møder du andre personer med lignende problem og behov som dig.


FysioPilates

FysioPilates er en træningsform, der kan tilpasses alle. Både dig, der forbinder bevægelse med smerte eller ubehag og ønsker at genfinde glæde og tryghed ved bevægelse igen. Eller dig der har brug for helkropstræning i roligt tempo.

Træningen har fokus på at etablere et stærkt og fleksibelt center, hvorfor træningen altid har fokus på vejrtrækningen samt at styrke mavemuskler, bækkenmuskler og de dybe rygmuskler. Herudover kan træningen bl.a. have fokus på ben/balder, arme og nakke.

Træningen foregår på gulvet på måtter, og der bliver ofte benyttet store bolde, elastikker, pilates rulle, osv. Der kan maks være 6 deltagere på hvert hold.

 
Priser for træningsforløb
8 træninger af 1 times varighed: 800 kr

Der er to forløb at vælge imellem:
Mandagshold:
– Mandag d. 6/2 kl 17-18
– Mandag d. 13/2 kl 17-18
– Mandag d. 20/2 kl 17-18
– Mandag d. 27/2 kl 17-18
– Mandag d. 6/3 kl 17-18
– Mandag d. 13/3 kl 17-18
– Mandag d. 20/3 kl 17-18
– Mandag d. 27/3 kl 17-18

Tirsdagshold:
– Tirsdag d. 7/2 kl 17-18
– Tirsdag d. 14/2 kl 17-18
– Tirsdag d. 21/2 kl 17-18
– Tirsdag d. 28/2 kl 17-18
– Tirsdag d. 7/3 kl 17-18
– Tirsdag d. 14/3 kl 17-18
– Tirsdag d. 21/3 kl 17-18
– Tirsdag d. 28/3 kl 17-18

Er det noget for dig?
Skal du kontakte os på
Tlf.: 7010 0012
Eller skrive til os på mail: kontakt@behandlertorvet.dk


GLA:D

GLA:D Ryg er et behandlingstilbud til patienter med langvarige eller tilbagevendende rygsmerter, der påvirker hverdagen negativt.

Tilbuddet er udviklet af forskere og behandlere på Syddansk Universitet (SDU). Programmet følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for behandling af patienter med rygsmerter og bygger på principper for hjælp-til-selvhjælp.

Indholdet af GLA:D Ryg-forløbet er baseret på bedste evidens for rygbehandling og udviklet i samarbejde med patienter og behandlere.

Formålet med forløbet er, at patienter får viden og redskaber, der hjælper dem til færre rygsmerter og til at fungere bedre med de smerter, der er. Forløbet omfatter en indledende og en afsluttende individuel konsultation, hvor deltagernes udgangspunkt og målsætning fastsættes, og nytten af forløbet evalueres.

Dertil kommer to sessioner med patientuddannelse på hold, hvor deltagerne lærer om ryggen, hvorfor rygsmerter opstår og hvad man kan gøre for at få en ryg, der bedre klarer hverdagens krav.

Træningen foregår to gange om ugen i otte uger. Øvelserne kan udføres med forskellig sværhedsgrad og tilpasses den enkelte deltager. Deltagerne arbejder med at opnå større variation i ryggens bevægelser, så brug af ryggen bliver mindre ensidig, og med at få tillid til at bevæge sig naturligt og frit igen.

Både uddannelse og træning foregår i grupper, hvor deltagerne har mulighed for at dele erfaringer og lære af hinanden. Undervejs drøfter deltagere og underviser muligheder for at være fysisk aktiv ud over træningen, så effekten af GLA:D Ryg kan fastholdes efter forløbet er slut.